Διαφήμιση
Διαφήμιση


Αθλητικά

Πόλος έλξης

altΟσο πλησιάζει η ημέρα έναρξης του Πανελλήνιου Παίδων- Κορασίδων στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων τόσο εκτοξεύεται η διάθεση του κόσμου, που θέλει να βιώσει από μέσα νέες παραστάσεις.
Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι την όρεξη άνοιξαν οι ομιλητές στην χθεσινή συνέντευξη τύπου, που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο "Πανελλήνιο".
Οι άνθρωποι του χώρου και οι φορείς στάθηκαν από την μια στην μεγάλη ποιότητα της νέας γενιάς αλλά και στις αθρόες συμμετοχές.
Από την άλλη μίλησαν για την στιβική παιδεία και κάλεσαν τους φιλάθλους να σπεύσουν στο Στάδιο για να χειροκροτήσουν τους αθλητές.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αρχισε μελέτη

altΕνα σημαντικό ζήτημα έκλεισε για τα μπασκετικά Τρίκαλα. Βρήκαν λοιπόν τον εκλεκτό τους για την θέση του προπονητή και πιστεύουν ότι ο κόουτς Μέξας θα τους δικαιώσει με την δουλειά που θα κάνει.
Ο ίδιος άρχισε να τρέχει πράγματα της ομάδας, κάτι που είχε γίνει και πριν την επίσημη ανακοίνωση.
Μελετάει λοιπόν παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε κατά το παρελθόν αλλά και την λίστα που έχει στην διάθεσή του.
Θα προσπαθήσει λοιπόν να φτιάξει μια ελκυστική ομάδα με διακριτούς ρόλους, που θα μιλήσει ξανά στην καρδιά των φιλάθλων.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Η αγωνία μεγαλώνει...

altΕίναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο για τον ΑΟ Τρίκαλα το θέμα της διοίκησης να λυθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτή τη στιγμή έχουμε ως δεδομένο ότι δεν θέλει να συνεχίσει ο Χρήστος Γιαλιάς και ο Δημήτρης Μπαταγιάννης φέρετε ως η διοικητική συνέχεια. Όλα αυτά όμως για να έχουν αξία θα πρέπει να αποκτήσουν επίσημο χρόνο, ώστε με τον τρόπο αυτό να μπορέσει η ομάδα να προγραμματίσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Άλλωστε για να μπορέσει κάποιος να μιλήσει με σιγουριά για το μέλλον του ΑΟΤ θα πρέπει να δει πράξεις. Και ήδη ο χρόνος πιέζει και μάλιστα πολύ…

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Μέγα πείσμα

altΓια τους κοινούς θνητούς το άκουσμα των 8000χλμ ακούγεται μυθικό και κόβει την ανάσα.
Ο Στέλιος Βάσκος όμως έχει συνηθίσει στα δύσκολα και δεν αφήνει να πέσει τίποτα κάτω. Ετσι παρά την μεγάλη απόσταση που σε αρκετές περιπτώσεις έχει γοητευτικά μέρα ο ίδιος δεν βγάζει από το μυαλό του την αποστολή του.
Θέλει λοιπόν να είναι εντός ορίων και να μεταφέρει το μήνυμά του.
Πέρασε λοιπόν και από την Γαλλία συνεχίζοντας στην Ελβετία. Πεταλιά- πεταλιά θα σπεύσει να κάνει και πάλι υπερήφανους τους Τρικαλινούς.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Ανέλαβε ο Μέξας

altΤελικά τα ρεπορτάζ επιβεβαιώθηκαν και φέτος τουλάχιστον ο κόσμος δεν ταλαιπωρήθηκε με πολλά ονόματα όσον αφορά τον καινούργιο προπονητή των Τρικάλων.
Μετά τις πρώτες διερευνητικές κινήσεις φάνηκε ότι οι ιθύνοντες του εκπροσώπου μας είχαν πρώτη προτεραιότητα τον Κώστα Μέξα.
Εγιναν λοιπόν οι απαραίτητες συζητήσεις και γρήγορα φάνηκε ότι υπήρχαν σημεία επαφής. Τελικά δόθηκαν τα χέρια για να προκύψει η επίσημη ανακοίνωση.
Ετσι ο Κερκυραίος προπονητής ξεκίνησε ήδη το χτίσιμο των νέων Τρικάλων και μακάρι τα υλικά να είναι κατάλληλα για να συνεχιστεί η πορεία της ομάδας στα μεγάλα σαλόνια.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αγωνία για τις επόμενες κινήσεις

altΕίναι ξεκάθαρο ότι όσο δεν υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις για το διοικητικό μέλλον της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα η αγωνία των φιλάθλων θα αυξάνεται. Αυτή τη στιγμή υπάρχουν μόνο φήμες. Ο Χρήστος Γιαλιάς φεύγει και ο Δημήτρης Μπαταγιάννης έρχεται, αλλά όσο αυτό δεν γίνεται επίσημο τόσο αναπτύσσεται μια παραφιλολογία γύρω από την ομάδα.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Χωρίς παρέκκλιση

altΗ μάχη των χιλιομέτρων καλά κρατεί για τον Στέλιο Βάσκο που κάθε μέρα είναι απόλυτα συγκεντρωμένος για να βγάλει τα χιλιόμετρα που έχει στο πρόγραμμα.
Ο ίδιος ξέρει τις δυνάμεις του αν και πάντα θέλει να δίνει το κάτι παραπάνω.
Πάντως μετά από έναν σημαντικό κύκλο πέρασε από Γαλλία και έβαλε πλώρη για Ελβετία. Ενα σκασμένο λάστιχο δεν το πτόησε και το θέμα αντιμετωπίστηκε άμεσα με τους συνεργάτες του, που όλοι κάνουν το καλύτερο στον τομέα τους για να προκύψει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

News image

Η αγωνία μεγαλώνει...

Είναι κάτι παραπάνω από αναγκαίο για τον ΑΟ Τρίκαλα το θέμα της διοίκησης να λυθεί ...

του Χριστόφορου Παπαθανασίου | Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΜΠΑΣΚΕΤ

News image

Αρχισε μελέτη

Ενα σημαντικό ζήτημα έκλεισε για τα μπασκετικά Τρίκαλα. Βρήκαν λοιπόν τον εκλεκτό τους για την ...

του Άρη Kόντα | Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΛΟΙΠΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

News image

Πόλος έλξης

Οσο πλησιάζει η ημέρα έναρξης του Πανελλήνιου Παίδων- Κορασίδων στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων τόσο εκτοξεύεται ...

του Άρη Kόντα | Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Περισσότερα
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos