Διαφήμιση
Διαφήμιση


Μικρές εντάσεις

altΜπορεί τα θέματα που τέθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων να μην προδιέθεταν για εντάσεις, ωστόσο για ακόμα μια φορά δεν απουσιάσαν αντιδράσεις και συγκρούσεις.

Ωστόσο, δεν απουσίασαν και οι ερωτήσεις από την πλευρά της αντιπολίτευσης (σ.σ μείζονα και ελάσσονα) πάνω σε διάφορα ζητήματα, όπως η ορθή χρήση του ποδηλατοδρόμου, ο ελλιπής φωτισμός σε κάποιες περιοχές της πόλης, ενώ υπήρξε ενημέρωση και για την πορεία του προγράμματος που αφορά στην μετεγκατάσταση των προσφύγων.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Ωραία εικόνα στο πάρκο του Αη Γιώργη

altΤο πάρκο του Αη Γιώργη αποτελεί εδώ και χρόνια σημείο αναφοράς για τους τρικαλινούς. Έτσι κάθε παρέμβαση που γίνεται για την βελτίωση του είναι καλοδεχούμενη. Έτσι πλέον διαθέτη πινγκ πονγκ, μπιτς βόλεϊ και υπαίθρια όργανα γυμναστικής!
Την περασμένη Δευτέρα ο Δήμος Τρικκαίων ολοκλήρωσε τις εργασίες βελτίωσης των αθλητικών εγκαταστάσεων στο αγαπημένο πάρκο των τρικαλινών.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Προς αναζήτηση διαμερισμάτων

altΣτην αναζήτηση των διαμερισμάτων που θα φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες στο πλαίσιο του προγράμματος στέγασης προχωρά σιγά – σιγά η δημοτική Αρχή του Δήμου Τρικκαίων, ώστε να ξεκινήσει η υλοποίηση του εγχειρήματος. Σύμφωνα με τον Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου από προχθές άρχισαν να αναζητούνται τα διαμερίσματα που θα φιλοξενήσουν τους πρόσφυγες που διαμένουν – αρχικά- στη δομή φιλοξενίας στο «Ατλάντικ» και στη συνέχεια και άλλους από διάφορες περιοχές. Σε ό,τι αφορά στις προσλήψεις που θα γίνουν αυτές θα περάσουν υπό την εποπτεία της Ύπατης Αρμοστείας, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου θα υπογραφεί και το πρωτόκολλο συνεργασίας μεταξύ του Δήμου και της Αρμοστείας. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Κόψτε τα χόρτα

altΚάθε καλοκαίρι η ανάγκη να κοπούν τα χόρτα από οικόπεδα είναι αναγκαία, αφού καραδοκεί ο κίνδυνος των πυρκαγιών. Το ίδιο ισχύει και για φέτος, αλλά φαίνεται πως σε αρκετές γειτονιές των Τρικάλων το πρόβλημα παραμένει.

Και αυτό διότι οι συνεχόμενες βροχές του Μάη, που συνεχίζει και τον Ιούνιο δεν βοηθούν να γίνουν οι κατάλληλες εργασίες. Παρόλα αυτά θα πρέπει όλοι άμεσα να κάνουν τον καθήκον τους, ώστε να μην υπάρξει κάποια δυσάρεστη εξέλιξη.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Δυο παιδικές εκδηλώσεις στο μύλο Ματσόπουλου

altΜε πλατιά χαμόγελα αποχώρησαν μικροί και μεγάλοι από τον μύλο Ματσόπουλο.

Με δυο γιορτές για τα παιδιά και όλους τους τρικαλινούς, το περασμένο Σάββατο ο μύλος Ματσόπουλου υποδέχθηκε τους χιλιάδες επισκέπτες του. Τόσο το πρώτο «καλωσόρισμα» του Μουσείου Αγροτικής Ζωής του Δήμου Τρικκαίων στους τρικαλινούς, όσο και το Θεσσαλικό Φεστιβάλ Σχολικού Θεάτρου, γέμισαν τους χώρους του εμβληματικού αυτού μνημείου με φωνές, με ζωγραφιές, με μουσική, με χορό.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Σήμερα η επιλογή του αναδόχου

altΣτο τέλος της φτάνει σήμερα η διαδικασία για την ανάδειξη του αναδόχου που θα αναλάβει την κατασκευή των 35 παιδικών χαρών του Δήμου Τρικκαίων, καθώς ο διαγωνισμός έληξε και σήμερα θα ανοίξουν οι φάκελοι όσων κατέθεσαν τα απαραίτητα έγγραφα για να πάρουν μέρος στη διαδικασία.

Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Τρικκαίων κ. Χρήστο Γούλα έχουν κατατεθεί δύο φάκελοι με προσφορές από δύο ενδιαφερόμενους και σήμερα θα γίνει η επιλογή της πρότασης που θεωρείται πιο συμφέρουσα από τη δημοτική Αρχή. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Εως τις 16 Ιουνίου

altΞεκίνησαν χθες και θα ολοκληρωθούν έως και τις 16 Ιουνίου οι επανεγγραφές των παιδιών στους παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων για το σχολικό έτος 2017-2018.

Όπως έγινε γνωστό από το Τμήμα Παιδικής Μέριμνας και Τρίτης Ηλικίας της Δ/νσης Κοινωνικής Μέριμνας και Αλληλεγγύης του Δήμου ξεκινούν άμεσα  μόνο οι επανεγγραφές των παιδιών στους παιδικούς - βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων για το σχολικό έτος 2017-2018 ενώ με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των γονέων, διαφορετικό ορίζεται το χρονικό διάστημα των νέων εγγραφών για τη φιλοξενία παιδιών στους παιδικούς-βρεφονηπιακούς σταθμούς του Δήμου Τρικκαίων στο σχολικό έτος 2017-2018.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 

ΤΟΠΙΚΑ

News image

«Αυλαία» για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκαν, χθες οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων, ενώ τη ...

της Ευαγγελίας Κάκια | Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΑΓΡΟΤΙΚΑ

News image

Αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων

Μέχρι 30 Ιουνίου 2017 λαμβάνονται υπόψη ως εμπρόθεσμες οι αιτήσεις μεταβίβασης δικαιωμάτων που υποβάλλονται στα ...

του Ματθαίου Μπίνα | Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

News image

Όμορφες στιγμές για τους αστυνομικούς και τις οικογένειές τους

Ξένοιαστες και όμορφες ώρες, τιμώντας και την Ελληνική παράδοση, προσέφερε στα μέλη της η Διεθνής ...

του Ματθαίου Μπίνα | Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Περισσότερα

ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

News image

Μικρές εντάσεις

Μπορεί τα θέματα που τέθηκαν στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων να μην προδιέθεταν ...

της Ευαγγελίας Κάκια | Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

Περισσότερα
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos