Διαφήμιση
Διαφήμιση


Πολιτική

Όχι στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους

altΣτο διήμερο Βαλκανικής αντιιμπεριαλιστικής  Αντιπολεμικής Δράσης που έχει προγραμματιστεί για αυτό το Σαββατοκύριακο 24 και 25 Ιουνίου στη Θεσσαλονίκη ενάντια στον ιμπεριαλιστικό πόλεμο αναμένεται να συμμετάσχει η Γραμματεία Τρικάλων του ΠΑΜΕ και σωματεία που συσπειρώνονται στο πανεργατικό μέτωπο.

Για το λόγο αυτό, χθες το απόγευμα εκπρόσωποι των σωματείων παραχώρησαν συνέντευξη Τύπου, καλώντας τους εργαζόμενους να δώσουν το δυναμικό παρόν. 

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Ενδεχόμενο επίσκεψης στα Τρίκαλα

altΥπάρχει το ενδεχόμενο να βρεθεί ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος Σωκράτης Φάμελλος στα Τρίκαλα στις 30 Ιουνίου.
Ο κ. Φάμελλος έχει «αναλάβει» το κρίσιμης σημασίας υδροηλεκτρικό έργο στον Αχελώο στην Μεσοχώρα και πρόσφατα έχει προβεί σε σχετικές ανακοινώσεις. Αν έρθει στα Τρίκαλα, θα παραστεί στο Συνέδριο για την διαχείριση αποβλήτων που διοργανώνει ο δήμος Τρικκαίων, με άλλους φορείς, το τριήμερο 29 – 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στο Δημαρχείο Τρικάλων.
Ο Υπουργός έχει δηλώσει πως αναμένει τις προτάσεις για τον νέο χώρο μετεγκατάστασης των κατοίκων της Μεσοχώρας από τους αρμόδιους αυτοδιοικητικούς φορείς. 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στον ν. Τρικάλων

altΣτο ετήσιο Αντάμωμα των Σαρακατσάνων στα  Περτουλιώτικα Λιβάδια θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη Κυριακή 25  Ιουνίου.
Προηγουμένως, στις 10:30πμ θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Πύλης, όπου θα έχει συνεργασία με τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το Αντάμωμα ενημερώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.
Αυτά είναι τα μέχρι τώρα γνωστά σημεία της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στον Νομό μας, ωστόσο, το πρόγραμμά του μπορεί να μεταβληθεί σημειώνει ο κ. Μπαγιώτης, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα κεντρικά στην Αθήνα, ώστε να κανονιστούν οι λεπτομέρειες της επίσκεψης.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης στα Τρίκαλα

alt«Έκλεισε» η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη  στα Τρίκαλα, για το Σάββατο 24 Ιουνίου, εκτός ασφαλώς κάποιου απροόπτου.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης σημειώνει πως ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στα Τρίκαλα και ίσως πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην Λάρισα, ωστόσο, υπογραμμίζει, τίποτα ακόμη δεν έχει καθοριστεί και οριστικοποιηθεί για το πρόγραμμα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως και να έχει, η έλευση του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα αποτελεί επιτυχία για την τοπική οργάνωση του κόμματος, η οποία έχει «φέρει» σειρά πρωτοκλασάτων και προβεβλημένων στελεχών στην περιοχή μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Πρωτοβουλία υπέρ του υδροηλεκτρικού στην Μεσοχώρα

altΤις επόμενες κινήσεις σχεδιάζουν στην ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίες δεν θα είναι αμιγώς κομματικές, αλλά θα στοχεύουν σε ανάδειξη και προώθηση συγκεκριμένων ζητημάτων του ν. Τρικάλων.
Προς την κατεύθυνση αυτή, κάποιες πληροφορίες κάνουν λόγο για προσέγγιση του αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Σωκράτη Φάμελλου από την ΝΕ, με σκοπό να επισκεφτεί τα Τρίκαλα.
Ο λόγος της κίνησης αυτής είναι το υδροηλεκτρικό έργο στον Αχελώο στην Μεσοχώρα, για το οποίο η ΝΕ έχει ταχθεί και τάσσεται υπέρ της ολοκλήρωσής του και της λειτουργίας του και ο κ. Φάμελλος είναι το αρμόδιο στέλεχος της κυβέρνησης για το θέμα αυτό, έχοντας και ο ίδιος δηλώσει παλαιότερα την βούλησή στην αποπεράτωση της εν λόγω κατασκευής και της παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από υδατικό δυναμικό.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Προετοιμάζονται για το 43ο φεστιβάλ της ΚΝΕ – «Οδηγητή»

altΝα προετοιμάζονται για το φεστιβάλ του ΚΝΕ – «Οδηγητή» προετοιμάζονται τα μέλη της κομμουνιστικής νεολαίας και στα Τρίκαλα, αφού το 43ο φεστιβάλ ξεκινάει το ταξίδι του, τιμώντας την Οχτωβριανή Επανάσταση.

Σύμφωνα με τα Τρικαλινά στελέχη της ΚΝΕ «φέτος το Φεστιβάλ βάζει στο επίκεντρό του την Οχτωβριανή Επανάσταση και δανείζεται το σύνθημά του από στίχους του ποιητή της Επανάστασης, Βλαντιμίρ Μαγιακόφσκι. «100 χρόνια απ' τον Οκτώβρη που συγκλόνισε τον κόσμο "το μέλλον δε θα 'ρθει από μονάχο του... αν δεν πάρουμε μέτρα κι εμείς"», είναι το σύνθημα του φετινού Φεστιβάλ, που θα απλωθεί σε όλη τη χώρα και θα κορυφωθεί με το κεντρικό τριήμερο εκδηλώσεων στην Αθήνα, στις 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη, στο γνώριμο χώρο του Πάρκου «Αντ. Τρίτσης» στο Ιλιον».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση... 

Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα

altΣε εγρήγορση και σε εκλογική ετοιμότητα σκοπεύει να διατηρήσει τον κομματικό της μηχανισμό η ΝΔ και το επόμενο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με οδηγίες και κατευθύνσεις από τα κεντρικά, τα κομματικά στελέχη οφείλουν να βγουν στον κόσμο, να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την κοινωνία, ώστε αφενός να εξηγούν στους πολίτες την  πολιτική της παράταξης και τις επιλογές της, από τα εθνικά ζητήματα μέχρι και τα τοπικά και αφετέρου να ακούνε τους ανθρώπους, τις γνώμες τους, τα παράπονά τους, τις διαμαρτυρίες τους, τις απόψεις τους τονίζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 
Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos