Διαφήμιση
Διαφήμιση


Επίσκεψη Κυρ. Μητσοτάκη στον ν. Τρικάλων

altΣτο ετήσιο Αντάμωμα των Σαρακατσάνων στα  Περτουλιώτικα Λιβάδια θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης την ερχόμενη Κυριακή 25  Ιουνίου.
Προηγουμένως, στις 10:30πμ θα επισκεφτεί το Δημαρχείο Πύλης, όπου θα έχει συνεργασία με τον δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα και τα στελέχη της Δημοτικής Αρχής και στην συνέχεια θα αναχωρήσει για το Αντάμωμα ενημερώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.
Αυτά είναι τα μέχρι τώρα γνωστά σημεία της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στον Νομό μας, ωστόσο, το πρόγραμμά του μπορεί να μεταβληθεί σημειώνει ο κ. Μπαγιώτης, ο οποίος βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τα κεντρικά στην Αθήνα, ώστε να κανονιστούν οι λεπτομέρειες της επίσκεψης.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Ο πρόεδρος της ΝΔ Κυρ. Μητσοτάκης στα Τρίκαλα

alt«Έκλεισε» η επίσκεψη του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη  στα Τρίκαλα, για το Σάββατο 24 Ιουνίου, εκτός ασφαλώς κάποιου απροόπτου.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης σημειώνει πως ο κ. Μητσοτάκης θα έρθει στα Τρίκαλα και ίσως πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση στην Λάρισα, ωστόσο, υπογραμμίζει, τίποτα ακόμη δεν έχει καθοριστεί και οριστικοποιηθεί για το πρόγραμμα του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Όπως και να έχει, η έλευση του κ. Μητσοτάκη στα Τρίκαλα αποτελεί επιτυχία για την τοπική οργάνωση του κόμματος, η οποία έχει «φέρει» σειρά πρωτοκλασάτων και προβεβλημένων στελεχών στην περιοχή μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Σε εγρήγορση και εκλογική ετοιμότητα

altΣε εγρήγορση και σε εκλογική ετοιμότητα σκοπεύει να διατηρήσει τον κομματικό της μηχανισμό η ΝΔ και το επόμενο χρονικό διάστημα.
Σύμφωνα με οδηγίες και κατευθύνσεις από τα κεντρικά, τα κομματικά στελέχη οφείλουν να βγουν στον κόσμο, να βρίσκονται σε συνεχή επαφή με την κοινωνία, ώστε αφενός να εξηγούν στους πολίτες την  πολιτική της παράταξης και τις επιλογές της, από τα εθνικά ζητήματα μέχρι και τα τοπικά και αφετέρου να ακούνε τους ανθρώπους, τις γνώμες τους, τα παράπονά τους, τις διαμαρτυρίες τους, τις απόψεις τους τονίζει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Βελτίωση της κομματικής δομής

altΣυνεχίζεται η βελτίωση της οργανωτικής δομής της ΝΟΔΕ Τρικάλων, στο πλαίσιο της προσπάθειας μέγιστης επαφής και διείσδυσης με την κοινωνία.
Υπεύθυνους σε κάθε χωριό των δήμων Καλαμπάκας και Πύλης όρισε η ΝΟΔΕ(Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή), κατόπιν συνεργασίας του προέδρου της Επιτροπής Μιχάλη Μπαγιώτη, του γραμματέα Οργανωτικού Νίκου Καρδούλα και των προέδρων των ΔΗΜΤΟ (Δημοτικές Τοπικές Οργανώσεις) Καλαμπάκας Γιώργου Γεωργίου και Πύλης Ηλία Λαμπρογιώργου.
Όπως επισημαίνεται από την ΝΟΔΕ, «η πρωτοβουλία αυτή έχει αναληφθεί ώστε να επιτευχθεί η γεωγραφική κάλυψη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων, με στόχο να ενισχυθεί η επικοινωνία της ΝΔ με τις τοπικές κοινωνίες, να φθάνει ο πολιτικός λόγος της παντού και σε όλους και να ενεργοποιηθεί η συμμετοχή των πολιτών στα τοπικά δρώμενα».
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Στην Αθήνα ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων

altΣτην Αθήνα, στα κεντρικά της ΝΔ θα βρεθεί αύριο και μεθαύριο ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο έχουν σχεδιαστεί κομματικές εργασίες, που περιλαμβάνουν ευρείες συσκέψεις των προέδρων των ΝΟΔΕ της χώρας με στελέχη από τα κεντρικά του κόμματος το Σάββατο 27 Μαΐου, αλλά και ομιλία, εκτός απροόπτου, του προέδρου της ΝΔ  Κυριάκου Μητσοτάκη την Κυριακή 28 Μαΐου στους επικεφαλής των τοπικών κομματικών οργανώσεων.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Πάνω απ' όλα η πατρίδα

alt«Η Καραμανλική παράταξη, με πρόεδρο του φιλολαϊκού κόμματός μας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θέτει πάνω απ’ όλα την πατρίδα μας. Ομόθυμα και με τόλμη θα αγωνιστούμε για την αυτοδυναμία, χωρίς να αποκλείουμε συνεργασίες επιλογής, ώστε να αναλάβουμε την διακυβέρνηση της χώρας στις εκλογές και  να την οδηγήσουμε στον δρόμο της ανάπτυξης».
Αυτή ήταν η κατακλείδα της ομιλίας  του κεντρικού ομιλητή της Νομαρχιακής Συνέλευσης (ΝΟΣ) της ΝΟΔΕ Τρικάλων, βουλευτή Αττικής και πρώην υπουργού της ΝΔ, Γιώργου Βλάχου. Η κομματική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε προχθές την Κυριακή στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Τρικκαίων, η οποία συγκρινόμενη  με άλλες ομοειδείς της Θεσσαλίας, με δεδομένο την πληθώρα δράσεων του είδους της τοπικής οργάνωσης στο πρόσφατο παρελθόν, αλλά και με παράλληλες τελετές σε άλλα μέρη του ν. Τρικάλων, μάλλον είχε ικανοποιητική προσέλευση, αν και έλειψαν κάποια στελέχη.
 
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 

Πολιτικός σχεδιασμός

altΣε διήμερο κομματικών εργασιών θα βρεθεί ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Τρικάλων Μιχάλης Μπαγιώτης στις 27 και 28 Μαΐου στην Αθήνα.
Στις ημερομηνίες αυτές, θα πραγματοποιηθούν ευρείες συσκέψεις των προέδρων των ΝΟΔΕ της χώρας με στελέχη από τα κεντρικά του κόμματος, στην Πρωτεύουσα, για τις πολιτικές εξελίξεις, την πολιτική και πρακτική που ακολουθείται και θα ακολουθηθεί από το κόμμα, αλλά και τις τακτικές σε τοπικό επίπεδο, ανάλογα με τις επικρατούσες συνθήκες σε κάθε περιοχή.
 
 
Περισσότερα στην έντυπη έκδοση 
Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos