Διαφήμιση
Διαφήμιση


Προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής

altΣύσκεψη εργασίας θα πραγματοποιηθεί από την ΝΕ Τρικάλων του ΣΥΡΙΖΑ, σε συνεργασία με τον δήμο Πύλης, την Τρίτη 23 Αυγούστου και ώρα 18:30 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στην Πύλη, με θέμα τις προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής.

Όπως τονίζεται από την ΝΕ  του κόμματος, «είναι γεγονός ότι η περιοχή του Δήμου Πύλης φέρει φυσικό κάλλος και πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα.

Σημαντική είναι στο πλαίσιο αυτό η ταυτόχρονη αξιοποίηση όλων των εργαλείων χρηματοδότησης όπως το ΕΣΠΑ και το ΠΑΑ καθώς και οι πρόσφατα ψηφισμένοι σχετικοί νόμοι ενώ βασικό μέλημα παραμένει πάντα η συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση

Στήριξη στα μεγάλα έργα του ν. Τρικάλων

altΣτήριξη των μεγάλων έργων στον ν. Τρικάλων δήλωσε ότι παρέχεται από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο βουλευτής του κόμματος Χρήστος Σιμορέλης προχθές σε ενημερωτική εκδήλωση της παράταξης στην Πύλη.

«Θέλουμε και προωθούμε την αποπεράτωση του Ε – 65, αλλά και του υδροηλεκτρικού έργου στον Αχελώο» δήλωσε ο κ. Σιμορέλης, τονίζοντας «είναι η θέση μας, με στόχο την ανάπτυξη του τόπου, που δεν μπορεί να επιτευχθεί χωρίς την δημιουργία υποδομών».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Δύο ανοικτές συγκεντρώσεις

altΔύο συγκεντρώσεις σε Πύλη και Φαρκαδόνα θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ εντός της εβδομάδας, σύμφωνα με τον γραμματέα της ΝΕ του κόμματος Σταύρο Νταούλα.

Στην Πύλη θα λάβει χώρα την Παρασκευή 15 Ιουλίου στις 9μμ, σε καφετέρια και στην Φαρκαδόνα το Σάββατο 16 Ιουλίου, την ίδια ώρα σε καφενείο ενημερώνει ο κ. Νταούλας, σημειώνοντας πως θα συμμετάσχουν  βουλευτές του Νομού και οι συγκεντρώσεις θα είναι ανοικτές σε όλους τους πολίτες.

Σκοπός των πρωτοβουλιών αυτών του ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων είναι η ενημέρωση των πολιτών για τις πολιτικές εξελίξεις και την ασκούμενη πολιτική της Κυβέρνησης και κυρίως η συζήτηση πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές κοινωνίες και οι περιοχές, ιδίως οι απόψεις και τα παράπονα των δημοτών αναφέρει ο κ. Νταούλας.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση.

Ουδείς τρικαλινός στη νέα Κ.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

altΔεν τα κατάφερε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ να εκλέξει κάποιο δικό της μέλος στην νέα Κεντρική Επιτροπή του ενιαίου πια κόμματος όπως εξελίχθηκε πλέον ο Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς μετά την ολοκλήρωση των εργασιών του 1ου Συνεδρίου του. Παρά το γεγονός ότι υπήρχαν τρεις τρικαλινές υποψηφιότητες για το νέο κεντρικό όργανο του κόμματος, δεν κατάφερε να εκλεγεί κανείς από τους τρεις υποψηφίους.

Περισσότερα...

Προσυνεδριακός άνεμος φυσάει στον ΣΥΡΙΖΑ

altΣε «τροχιά» προσυνεδριακών διαδικασιών εισέρχεται πια και η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία το επόμενο δεκαήμερο θα έχει σειρά πολιτικών εκδηλώσεων και συγκεντρώσεων ενημερωτικού χαρακτήρα, με έλευση στελεχών από τα κεντρικά για να εξηγήσουν στα τοπικά μέλη τις θέσεις και προτάσεις του κόμματος τους, ενόψει του Συνεδρίου, από το οποίο θα προκύψει ένα ενιαίο κόμμα.

Περισσότερα...

Φέρνει Κωνσταντοπούλου ο ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη τους ανοιχτή πολιτική συγκέντρωση σε δημόσιο χώρο με ένα από τα πρωτοκλασάτα στελέχη της παράταξης τους, που έχει κάνει ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του με τη συμμετοχή στην στην προανακριτική επιτροπή για τη λίστα Λαγκάρντ και τις τυχόν ποινικές ευθύνες του πρώην υπουργού Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, έχει ήδη δρομολογήσει η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα...

«Κόκκινη κάρτα» από Δημ. Παπαθανασίου

Με τη φράση «Ο δρόμος του ΣΥΡΙΖΑ για την ανόρθωση της τοπικής αυτοδιοίκησης δυστυχώς για ορισμένους δεν περνά από... παλαιοπωλεία» ο κ. Δημ. Παπαθανασίου που ηγήθηκε προ τριετίας του αυτοδιοικητικού σχήματος «Φυσάει Κόντρα» για το δήμο Τρικκαίων, στέλνει ένα σαφές μήνυμα σε επίδοξους -αίφνης- μνηστήρες και υψώνει τείχη σε τοπικά άλλοτε στελέχη του ΠΑΣΟΚ που διεκδικούν να παίξουν ρόλο στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές, προσχωρώντας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Περισσότερα...

Διαφήμιση

Τελευταίες ειδήσεις

 
ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ | Powered by tymbos